Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΣΥ.ΡΑ.Λ στον ραδιοερασιτεχνικο διαγωνισμό 4ο Balkan HF Contest 2017

Αγαπητά μέλη φίλοι και φίλες εμείς οι ραδιοερασιτεχνες της Λέσβου κάνουμε το χομπι μας και μέσω αυτού επιδιώκουμε να προβάλλουμε τον τόπο μας. Φέτος με ευκαιρία τον 4ο ετήσιο ραδιοερασιτεχνικο διαγωνισμό Balkan HF Contest 2017 - ήταν σειρά να τον διοργανώσει η Βουλγαρία  http://www.raag.org/news.asp?ITMID=1057&LANG=GR - σε μια ακόμη προσπάθεια προβολής του νησιού μας μέσω του ραδιοερασιτεχνισμου την Κυριακή 12/2//2017 απο τις 14.00 εως τις 20.00 με το διακριτικό κλήσεως του συλλόγου SZ8LES εκπεμψαμε στα βραχέα κύματα (HF) από τον χώρο Τεχνικής-Πρακτικής εκπαίδευσης και Ραδιοερασιτεχνικων δραστηριοτήτων στην Χρυσομαλουσσα.
Ήταν μια όμορφη εμπειρία και για εμάς τους χειριστές Πρόδρομο SV8AJN, Παναγιώτη SV8JNT,Παναγιώτη SV8JNL,Ιωάννη SY8AKK, Πελαγία SY8CBU, Κων/νο SY8CBT,Κων/νο SV8LQT και για τους υποψήφιους ραδιοερασιτεχνες Δημήτριο και Κων/νο.
Σύμφωνα με το ημερολόγιο ασυρμάτου κάναμε 122 επαφές με σταθμούς από τις Βαλκανικές και γενικά Ευρωπαϊκές χώρες.
Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε αυτόν τον διαγωνισμό και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι για μια φορά ακόμα ακούσθηκε σε όλο σχεδόν τον κόσμο μέσω του συλλόγου μας και των 40 και 80 μέτρων (3,5 και 7 ΜΗΖ) η χώρα μας και συγκεκριμένα η Λέσβος αφού πάρα πολλοί σταθμοί μας περάσαν στα DXcluster.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Ελληνες Ραδιοερασιτεχνες από όλες της περιοχές της Ελλάδος (SV1-9) που αντήλλαξαν μαζί μας αναφορές ακουστικοτητος και αριθμούς επιβεβαίωσης επαφών.
73 από τη Λέσβο. Εδω SV8AJN (Πρόεδρος ΣΥ.ΡΑ.Λ)



Φωτογραφία του Prodromos-Bodos Meletoglou.


Φωτογραφία του Prodromos-Bodos Meletoglou.


Φωτογραφία του Prodromos-Bodos Meletoglou.


Φωτογραφία του Prodromos-Bodos Meletoglou.



Φωτογραφία του Prodromos-Bodos Meletoglou.